06-526 521 42 info@burovolt.nl


'DE KRACHT VAN FUCK-UPS' is nu ook te boeken via sprekersbureau Athenas! Voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven, klik hier


Over imperfectie gesproken: FFP (wat?)

Toekomstbestendigheid is niet vanzelfsprekend. Wat erbij helpt? Authenticiteit. Innovatiekracht. Inspirerend leiderschap. Toptalenten. Om er maar een paar te noemen.

De bottom-line is: Hoe eerder we écht eerlijk en open zijn over de dingen die we niet goed doen, hoe sneller we werken aan de toekomstbestendigheid van onze bedrijven én het veiligstellen van de meerwaarde en onze carrières als mens. Hoe dat werkt en wat je moet doen? Dat vertel ik je in de lezing natuurlijk. Maar één van de tools die je daarbij kunt inzetten is een FFPP. Een wat? Een Far From Perfect Page. Of Verre Van Perfect Pagina. Wat je wil. Op die pagina zet je de dingen waar je als bedrijf niet zo goed in bent. Gewoon zoals het is.

Het is mijn persoonlijke missie om in 2020 zoveel mogelijk bedrijven te hebben geholpen om een FFPP te maken. Om van FFP een label te maken, een certificering die de authenticiteit van ondernemingen bevestigd. Ik zie het als een compliment voor bedrijven, voor het tonen van lef en de bereidheid om verder te kijken dan vandaag en morgen. En te doen wat klanten, wat wij met z'n allen nu meer dan ooit nodig hebben. Echtheid.

Maar... Zoals het werkt met alles dat nieuw is, iemand moet de eerste zijn en het goede voorbeeld geven. So here goes:

  • Ik ben te lui om acquisitie te doen. Of te bescheiden. Ik ben er nog niet uit. Maar onhandig is het wel. En Far From Perfect, als je ondernemer bent.
  • Ik heb goede IT infrastructuur voor mijn bedrijf pas geregeld toen ik alles (ja echt alles) kwijt was . Externe harde schijf was echt niet meer te redden. Gevalletje oeps.
  • Ik heb geen pensioenvoorziening en geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. En I don’t care. Maar zou dat misschien wel moeten. Geen idee. Ik pas.
  • Ik heb na 4 jaar klagen eindelijk een andere boekhouder geregeld. Ondanks alle irritaties en hoge rekeningen. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.
  • Ik rij in een dikke milieuvervuilende diesel die eigenlijk weg moet. Maar ik hou zo van hem. En hij staat me echt vet goed.
  • Ik weet dat ik mezelf beperk met uurtje factuurtje maar ik blijf het toch doen. Blijkbaar heb ik niet wat it takes om het anders te doen. En ik erger me aan alle online business coaches die je willen vertellen hoe het anders moet.
  • Ik hou van mensen, van luisteren en van praten. Maar als het ‘netwerken’ heet heb ik er ineens geen zin in. Aversie zelfs. Best onhandig, als je ondernemer bent.

In mijn lezing PLEIDOOI VOOR IMPERFECTIE vertel ik je wat het bedrijven oplevert als ze imperfectie durven te omarmen en geef ik 3 tips waarmee je heel concreet direct aan de slag kunt. Praktisch, actueel én inspirerend.

Meer weten? www.pleidooivoorimperfectie.nl

Meer blogs van Natalia lezen?


Meer zien van Natalia en DE KRACHT VAN FUCK-UPS?

Op deze site vind je video's, foto's en referenties. Ook op social media kun je me volgen. Wil je meer weten of zien? Bel me!