06-526 521 42 info@burovolt.nl


'DE KRACHT VAN FUCK-UPS' is nu ook te boeken via sprekersbureau Athenas! Voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven, klik hier


Over imperfectie gesproken: BURO VOLT

BURO VOLT is Far From Perfect. En ik vind het heerlijk! Mijn ambitie zit namelijk niet in groter worden. BURO VOLT blijft klein, maar ik? Ik groei. Elke dag. Op mijn manier, door dingen te doen die wel moeilijk zijn maar niet onmogelijk voelen. Met een zelfgeschreven lezing het podium op, met gezonde tegenzin een ijsbad in, op de blote voeten over vuur, een grens over, de diepte in, de comfort zone uit. Ik doe het.

Is het goed genoeg? Soms krijg ik het gevoel van niet. Overal om me heen worden vrouwen opgeroepen om tot grote hoogten te stijgen. Om vooral niet te blijven hangen in ‘wel prima zo’. Om zich te laten horen. Harder, meer, beter, groter, succesvoller. Vroeger ging ik daar ook voor, maar ik geloof dat die tijd achter me ligt.

Ik ben blij met ‘wel prima zo’. Ok ik heb geen bedrijf dat groeit, maar ik heb een heleboel dingen wel.

3 mooie kerels (een kleine, een grote en een hondje).

Een fijn dak boven mijn hoofd.

Toffe klanten. Die blij zijn met mij en wat ik voor ze fix.

Een eigen lezing én de ballen om ermee op pad te gaan

Genoeg poen voor de bakker en de slager en de Zalando.

Tijd. Vrijheid.

En ik heb mazzel. Want alle shit die ik onderweg tegenkom is stof voor mijn eigen verhaal.

Alle stront aan de knikker, de tegenslagen, hoe moeilijk dingen zijn, bloed, zweet, tranen, de uitglijders, de fouten: Ik kan ze allemaal goed gebruiken in mijn lezing.

Mijn pleidooi voor imperfectie, een sprankelende lezing over het nut en de noodzaak van imperfectie in bedrijven. Over wat het bedrijven brengt als fouten maken niet meer dom is maar belangrijk. De eerste reacties zijn positief en nu is het een kwestie van doorpakken.

Het doel? Minstens elke maand 1 x dat podium op. Het verhaal vertellen en mijn publiek enthousiast maken om anders te gaan kijken naar imperfectie in hun werkomgeving. Flawless is zó 2018, imperfect is het nieuwe zwart.

Meer weten? www.pleidooivoorimperfectie.nl

Meer blogs van Natalia lezen?


Meer zien van Natalia en DE KRACHT VAN FUCK-UPS?

Op deze site vind je video's, foto's en referenties. Ook op social media kun je me volgen. Wil je meer weten of zien? Bel me!