06-526 521 42 info@burovolt.nl


'DE KRACHT VAN FUCK-UPS' is nu ook te boeken via sprekersbureau Athenas! Voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven, klik hier


Chief Happiness Officer zoekt Fuck-up Manager

Chief Happiness Officer. Een functie die tot voor kort niet bestond en 10 jaar geleden ondenkbaar was. Beetje in de categorie ‘influencer’, ‘millenial expert’ en ‘drone operator’. En toch: Anno 2019 ongelooflijk relevant en harstikke aan de hand.

Want werkgeluk is een belangrijk thema in organisaties. Blije mensen, blije teams, blije organisatie, blije klanten. Zo simpel lijkt het te zijn. Organisaties die stappen nemen in die richting zien de resultaten: Aantrekkingskracht voor (jong) talent, minder ziekteverzuim, minder verloop om er maar een paar te noemen.

En natuurlijk zijn er genoeg bedrijven waar men denkt dat dit soort dingen ‘maar onzin’ zijn. Nieuwerwets gedoe voor tere zielen. En we allemaal gewoon maar ‘effe normaal’ moeten doen. Hard werken, niet zeuren en uren maken. Het werk moet af, de kassa moet draaien. En ook daar zit wat in.

It’s all about balance. Je hoeft als organisatie namelijk helemaal niet 180 graden om te draaien om het werkgeluk van je medewerkers te verhogen. De broodjes kroket te vervangen door vegan-lunches. Je hoeft niet te scrummen. En je hoeft ook niet mee te doen aan de buurt of beach-clean-ups als je liever gaat karten met je team.

Wat je wel moet doen? Zorgen dat je echt bent. Authentiek. Dat je mensen zichzelf kunnen zijn en dat je als leider het goede voorbeeld geeft. Niet bang zijn om je kwetsbaar op te stellen. Authenticiteit maakt bedrijven succesvoller en mensen gelukkiger. Delen maakt veerkrachtig, echt naar elkaar luisteren brengt verbinding en lachen zorgt voor ontspanning.

Gewoon doen! Ik help je ermee. Met de workshop ‘De Kracht van Fuck-ups’. Je loopt gegarandeerd weg met inzichten & concrete tips. En je hebt gelachen, om mijn faalverhalen én die van je collega’s. Uiteindelijk zijn we allemaal fuck-up managers. Of ‘leads’, als dat beter past in jouw organisatie.

Meer weten? Bel me: 06-526 521 42

Meer blogs van Natalia lezen?


Meer zien van Natalia en DE KRACHT VAN FUCK-UPS?

Op deze site vind je video's, foto's en referenties. Ook op social media kun je me volgen. Wil je meer weten of zien? Bel me!